Julianes_Bilder-12.png

INSPIRASJON OG ROTEKTE OPPSKRIFTER - BLI MED!

 

JULIANES KOKEBOK - KURS OG EVENT
På FB-siden min finner du aktuelt hos Julianes Kokebok.

Vil du lære mer om grønn matlaging?
Tips til hvordan bruke mer bønner og linser?
Hvordan kan du la grønnsakene spille hovedrollen?

Teambuilding med jobben?
Tur til Sandøya med venner eller familie?
Jeg skreddersyr kurs og eventer på forespørsel.

Bli med meg på matkurs!
Lær å lage gode, grønnsaksbaserte retter med mye smak, og få inspirasjon, tips og triks til tilberedningsmåter og krydder. Vi lager mange forskjellige retter som resulterer i et herlig, sesongbasert og grønt måltid.

Kursavgiften dekker følgende:
-Foredrag med et lite dykk inn i linsenes og bønnenes verden, umami-lærdom, samt smarte vegetartips. 
-Deltagende matkurs med veiledning. 
-Oppskrifter fra rettene på kurset. 
-15% rabatt på sesongbaserte oppskriftshefter fra Julianes Kokebok.  

Velg mellom følgende steder:
Inni Granskogen, SANDØYA // Grønt Senter, KRISTIANSAND // Sløydsalen, ARENDAL.
Varighet og pris: 2,5 - 3 TIMER // FRA 700,-

CATERING FRA JULIANES KOKEBOK?
Ta kontakt for meny: hei@julianeskokebok.

OPPSKRIFT/SAMARBEID - JULIANES KOKEBOK?
Ta kontakt så ser vi hvordan jeg kan hjelpe deg å få god, grønn mat på menyen!

 

KURSEKSEMPEL 1- SOMMER:
GRØNNERE MAT / UGRESS DELIKATESS

Velkommen til matkurs på Sandøya. Bli med å lage grønnsaksbasert mat breddfull på smak.
Få en innføring i forskjellige grønnsaker og bruksområder. Opplev gode smakskombinasjoner og ta med deg hjem oppskrifter og inspirasjon til grønn sommermat.
 
Vi har også med litt ville vekster inn på kjøkkenet vårt. Ugress smaker godt, er gratis og i overmåte lett tilgjengelig supermat. Skvallerkål, vill oregano og brennesle er proppet med næring og livskraft! 
Etter matlagingen spiser vi sammen på den solrike terrassen, eller vi sitter inne, og nyter utsikten over tjernet. 
På menyen står pai og salat med mat i, grillede aubergineruller, eventyrpesto og Julianes eltefrie brød. Kurskjøkken for dagen er Inni Granskogen.
Deltakerne er med på å rydde og vaske underveis.
Fra 7 - 12 deltakere,
KONTAKT MEG HER: 

STED: Sandøya // Inni Granskogen
VARIGHET OG PRIS: 2,5 timer // 650,-

HVA SKJER HOS JULIANES KOKEBOK 2019?
-
Påskeproduksjon av kikertburgere, Kilen-Mat på Brøgga.
-Topphemmelig og superspennende prosjekt… 6.5 + 7.5.
-Vårmarked og matkurs for barn med Made on Sandøya 25.05.2019.
-GRØNN TAPAS i samarbeid med La Locanda di Marie: 14.6 + 10.7
-Matkurs for barn x 2, Inni Granskogens sommerleir 26.6.
-Sommermarked med Made on Sandøya 15.07.
-Det blir mindre aktivitet t.o.m september grunnet min stilling som prosjektleder for Økouka Agder 2019.

TIDLIGERE EVENTER, SAMARBEID OG MATKURS
-Matkurs for barn fra Vestre Sandøya Skole, (2017)
-Matkurs for barn fra Sandøya barnehage. (2017)
-Matkurs med Vestre Sandøya Skole. Grunnskolens uke- Tema: “Sandøya i gamle dager”. Vi lagde mat i det fri. (2018)
-Oppskriftstvikling og produksjon av kikertburger på oppdrag fra Kilen- Mat på Brøgga (2018)
-Made on Sandøyas sommer-, høst og julemarkeder. (2018)
-DIY mat og velvære med Unwrapped (nov 2018)
-Førjulstreff med Unwrapped (des 2018)
-Julemarked på Hesnes Gartneri. (nov 2018)
-Julemarked på Barbu Interiørhus. (nov 2018)
-Matkurs for barn sunnere julegodt. Inni Granskogen. (2018)
-Matkurs for barn x 2, Inni Granskogens sommerleir (2018)
-Sommerskole med Geitmyra Matkultursenter. (2018)
-Grønt matkurs på Grønt senter, Kristiansand. (nov 2018)
-Grønt matkurs, Kristiansand (nov 2018)
-Matkurs med fokus på bønner og linser, Inni Granskogen.
(okt 2018)
-Matkurs Inni Granskogen (februar 2019)
-Minimatkurs/fotoshoot Inni Granskogen (februar 2019)
-Pecha Kucha-presentasjon Julianes Kokebok: Om mulighetene som ligger i begrensninger. (mars 2019)
-Matkurs/teambuilding med Fylkeskommunen. (april 2019)

 

KURSEKSEMPEL 2 - HELE ÅRET:
GRØNNERE, SUNNERE, BEDRE. 

Har du lyst til å introdusere Meat free monday, eller generelt trenger inspirasjon til et grønnere kosthold?
På dette grunnkurset får du kunnskap om grønnsaker og måltidskomposisjon, samt tips til tilberedning og krydder. Oppskriftshefte medfølger.

Et menyeksempel:
Linsegryte, rødbetepai, quiche med grønnkål, baba ganoush (auberginedip) verdens beste hummus, muhammara (grillet paprikadip) og nybakt brød. Menyen vil variere etter sesongens råvarer. Deltakerne er med på å rydde og vaske underveis.
Velkommen til bilfrie Sandøya! 
Inni Granskogen tilbyr om ønskelig overnatting. Dette kurset tilbys på forespørsel. Jeg kommer gjerne på besøk andre steder. 
Fra 7 - 12 deltakere.
Spørsmål?

TID OG STED: Gjennom året // Sandøya - Inni Granskogen
VARIGHET OG PRIS: 3 timer // 700,-

 

 
There is no sincerer love than the love of food
— George Bernard Shaw