Fennikel! Karamellisér den!

Fennikel! Karamellisér den!

0.00

Oma og Opa, våre barns besteforeldre, introduserer oss alltid for nye retter når vi er sammen. Denne utradisjonelle, men spennende og supergode måten å tilberede fennikel på bør prøves!
Det søte hintet av anis som forsterkes under karamelliseringen, passer veldig godt sammen med grillet kveite en varm sommerdag.
Eller smaker også herlig sammen med grillede champignon- og auberginespyd.


INGREDIENSER

4 ss smør
2 fennikel, i tynne skiver
2 ss balsamicoeddik
1 ss sukker
1 olje
grovt salt
Pepper


GJØR SLIK

1. Bruk en tykkbunnet gryte, helst en emaljert jerngryte.
2. Sett på medium varme. Ha i 2 ss smør og deretter den tyvnnskivede fennikelen.
3. Rør godt, og skru ned varmen etter ca 5 minutt.
4. Rør i 2 ss smør, og ha i balsamico og sukker.
5. La det karamellisere seg, ca 15 min.

Smaker også herlig på hvit pizza, toppet med chevre.

Add To Cart