0
Hopp til innhold
Julianes Kokebok
Kalender
Prosjekt
Oppskrifter
Retreat
Juliane
samarbeid
Julianes Kokebok
Kalender
Prosjekt
Oppskrifter
Retreat
Juliane
samarbeid
Kalender
Prosjekt
Oppskrifter
Retreat
Juliane
samarbeid
Oppskrifter Barnevennlig kraftgryte
kraftgryte.png Bilde 1 av
kraftgryte.png
kraftgryte.png

Barnevennlig kraftgryte

0,00 USD

Dette er en mild og snill gryte som de aller fleste barn liker. (testet på 14 øybarn). Kutt grønnsakene smått.
Har du fårikålrester, fungerer det supert som base til denne gryta!
Er det helg, kan du lage kraft av 1/2 kål, 1/2 løk og en pakke fårikålkjøtt. (småkokes i omlag 2 timer).
Anbefaler å servere gryta sammen med familiefavoritten myke flatbrød. Den kjappe og enkle oppskriften min finner du her

Ingredienser 4 personer

1/2 løk, finhakket
1 stangselleri, finhakket
1/4 sellerirot, revet
2 gulrot, revet
1/2 søtpotet (eller 1/5 gresskar, små terninger)
4 potet, i små terninger
1 stort grønnkålblad, finhakket (eller 5 frosne spinatterninger)
ca 5-6 dl kokende vann
1 buljongterning
1 boks tomater
1 boks røde linser
1 ts sukker
salt

GJØR SLIK 

1. Kutt opp alle grønnsakene.
2. Stek løk, selleri og sellerirot noen minutter til de mykner litt.
3. Ha i boksen med tomater, buljongterning og kokende vann.
4. La gryta putre i en time, til alt er mykt og sausen har tyknet.
5. Har du fårikålrester, ha det i nå og kok videre i ca 10-15 minutter til alt er gjennomvarmt.

Legg til i handlevogn

Dette er en mild og snill gryte som de aller fleste barn liker. (testet på 14 øybarn). Kutt grønnsakene smått.
Har du fårikålrester, fungerer det supert som base til denne gryta!
Er det helg, kan du lage kraft av 1/2 kål, 1/2 løk og en pakke fårikålkjøtt. (småkokes i omlag 2 timer).
Anbefaler å servere gryta sammen med familiefavoritten myke flatbrød. Den kjappe og enkle oppskriften min finner du her

Ingredienser 4 personer

1/2 løk, finhakket
1 stangselleri, finhakket
1/4 sellerirot, revet
2 gulrot, revet
1/2 søtpotet (eller 1/5 gresskar, små terninger)
4 potet, i små terninger
1 stort grønnkålblad, finhakket (eller 5 frosne spinatterninger)
ca 5-6 dl kokende vann
1 buljongterning
1 boks tomater
1 boks røde linser
1 ts sukker
salt

GJØR SLIK 

1. Kutt opp alle grønnsakene.
2. Stek løk, selleri og sellerirot noen minutter til de mykner litt.
3. Ha i boksen med tomater, buljongterning og kokende vann.
4. La gryta putre i en time, til alt er mykt og sausen har tyknet.
5. Har du fårikålrester, ha det i nå og kok videre i ca 10-15 minutter til alt er gjennomvarmt.

Dette er en mild og snill gryte som de aller fleste barn liker. (testet på 14 øybarn). Kutt grønnsakene smått.
Har du fårikålrester, fungerer det supert som base til denne gryta!
Er det helg, kan du lage kraft av 1/2 kål, 1/2 løk og en pakke fårikålkjøtt. (småkokes i omlag 2 timer).
Anbefaler å servere gryta sammen med familiefavoritten myke flatbrød. Den kjappe og enkle oppskriften min finner du her

Ingredienser 4 personer

1/2 løk, finhakket
1 stangselleri, finhakket
1/4 sellerirot, revet
2 gulrot, revet
1/2 søtpotet (eller 1/5 gresskar, små terninger)
4 potet, i små terninger
1 stort grønnkålblad, finhakket (eller 5 frosne spinatterninger)
ca 5-6 dl kokende vann
1 buljongterning
1 boks tomater
1 boks røde linser
1 ts sukker
salt

GJØR SLIK 

1. Kutt opp alle grønnsakene.
2. Stek løk, selleri og sellerirot noen minutter til de mykner litt.
3. Ha i boksen med tomater, buljongterning og kokende vann.
4. La gryta putre i en time, til alt er mykt og sausen har tyknet.
5. Har du fårikålrester, ha det i nå og kok videre i ca 10-15 minutter til alt er gjennomvarmt.

Bedriftsnavn:
Good Food Juliane Josephsen
Adresse: Frydentoppveien 22 /
4844 Arendal
Epost: hei@julianeskokebok.no