0
Hopp til innhold
Julianes Kokebok
Kalender
Prosjekt
Oppskrifter
Retreat
Juliane
samarbeid
Julianes Kokebok
Kalender
Prosjekt
Oppskrifter
Retreat
Juliane
samarbeid
Kalender
Prosjekt
Oppskrifter
Retreat
Juliane
samarbeid
Oppskrifter Kremet couscous med blomkål
couscous.png Bilde 1 av
couscous.png
couscous.png

Kremet couscous med blomkål

0,00 USD

Dette kan du servere som en enkel smårett. Ha i kikerter for et mer mettende måltid.
Retten er ganske mild, og kanskje får du barna til å smake om du serverer varmt nan- eller pitabrød ved siden?

I Arendal finner du en butikk, Unwrapped, som jeg har inngått et spennende samarbeid med. Med utgangspunkt i råvarene der utvikler jeg oppskrifter.

Ingredienser. Lett måltid til 4 personer

1 løk, finhakket
1 blomkål, i små buketter
1 ts spisskummen
1 ts chiliflak eller chilipulver (smakes til etter styrke)
1/2 ts kanel
4 ss smør
1,5 dl fløte
4 dl couscous
1 buljongterning
ca 8 dl kokende vann
150 g cashewnøtter
salt og pepper

GJØR SLIK 

1. Ha løk, blomkålbuketter, olje og krydder i ei gryte, og stek i ca 10 minutt, til det har myknet.

2. Ha fløte i gryta, og la det småputre i 10 min under lokk.

3. Tørrist cashewnøtter i ei varm stekepanne til de er gyllenbrune.

4. Ha couscous og buljong i ei gryte og hell over kokende vann. Sett på lokk og la det svelle i 5 minutt.

5. Bland sammen couscous og kremet blomkål. Topp med ristede nøtter nøtter.

Legg til i handlevogn

Dette kan du servere som en enkel smårett. Ha i kikerter for et mer mettende måltid.
Retten er ganske mild, og kanskje får du barna til å smake om du serverer varmt nan- eller pitabrød ved siden?

I Arendal finner du en butikk, Unwrapped, som jeg har inngått et spennende samarbeid med. Med utgangspunkt i råvarene der utvikler jeg oppskrifter.

Ingredienser. Lett måltid til 4 personer

1 løk, finhakket
1 blomkål, i små buketter
1 ts spisskummen
1 ts chiliflak eller chilipulver (smakes til etter styrke)
1/2 ts kanel
4 ss smør
1,5 dl fløte
4 dl couscous
1 buljongterning
ca 8 dl kokende vann
150 g cashewnøtter
salt og pepper

GJØR SLIK 

1. Ha løk, blomkålbuketter, olje og krydder i ei gryte, og stek i ca 10 minutt, til det har myknet.

2. Ha fløte i gryta, og la det småputre i 10 min under lokk.

3. Tørrist cashewnøtter i ei varm stekepanne til de er gyllenbrune.

4. Ha couscous og buljong i ei gryte og hell over kokende vann. Sett på lokk og la det svelle i 5 minutt.

5. Bland sammen couscous og kremet blomkål. Topp med ristede nøtter nøtter.

Dette kan du servere som en enkel smårett. Ha i kikerter for et mer mettende måltid.
Retten er ganske mild, og kanskje får du barna til å smake om du serverer varmt nan- eller pitabrød ved siden?

I Arendal finner du en butikk, Unwrapped, som jeg har inngått et spennende samarbeid med. Med utgangspunkt i råvarene der utvikler jeg oppskrifter.

Ingredienser. Lett måltid til 4 personer

1 løk, finhakket
1 blomkål, i små buketter
1 ts spisskummen
1 ts chiliflak eller chilipulver (smakes til etter styrke)
1/2 ts kanel
4 ss smør
1,5 dl fløte
4 dl couscous
1 buljongterning
ca 8 dl kokende vann
150 g cashewnøtter
salt og pepper

GJØR SLIK 

1. Ha løk, blomkålbuketter, olje og krydder i ei gryte, og stek i ca 10 minutt, til det har myknet.

2. Ha fløte i gryta, og la det småputre i 10 min under lokk.

3. Tørrist cashewnøtter i ei varm stekepanne til de er gyllenbrune.

4. Ha couscous og buljong i ei gryte og hell over kokende vann. Sett på lokk og la det svelle i 5 minutt.

5. Bland sammen couscous og kremet blomkål. Topp med ristede nøtter nøtter.

Bedriftsnavn:
Good Food Juliane Josephsen
Adresse: Frydentoppveien 22 /
4844 Arendal
Epost: hei@julianeskokebok.no